Our models

EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER VENOM
ULTRA FAT BEACH CRUISER BLACK
OLD SCHOOL LEGEND CRUISER
ULTRA FAT BEACH CRUISER GREEN
EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER NORTHERN LIGHT
ULTRA FAT BEACH CRUISER BLUE
BADASS FAT RETRO CRUISER
OLD SCHOOL LEGEND CRUISER VINTAGE EDITION
ULTRA FAT BEACH CRUISER LADY

OLD SCHOOL LEGEND CRUISER VINTAGE EDITION

BADASS FAT RETRO CRUISER

BADASS FAT RETRO CRUISER. Namnet i sig ger en bra beskrivning av denna grymma cykel. Den italienska framgaffeln med stötdämpning påminner om den klassiska ”Dual springer fork” som Monark ursprungligen tog fram på 1940-talet. Den retro känslan förstärks ytterligare av de 4 tum breda däcken som gör att cykeln påminner om de en äldre motorcykel. Ramen är robust och cykeln har Shimanos XT10-växlar. Detta gör cykeln stabil men samtidigt smidig och lätthanterlig.

ULTRA FAT BEACH CRUISER BLACK

Wooop, wooop! Wafabikes bästsäljare ULTRA FAT BEACH CRUISER har nu tagits fram i en ännu deluxigare modell, kallad BLACK EDITION! Jämfört med specarna för de andra färguppsättningarna BLUE och GREEN, så har denna modell uppgraderats med kraftigare motor, batteri OCH bromsskivor! Motorns effekt/kraft uppgår på BLACK EDITION till hela 750W och passar dig som vill känna ordentlig kraft bakom tramporna.

ULTRA FAT BEACH CRUISER LADY

Wafabikes ULTRA FAT BEACH CRUISER LADY är den ultimata all around-cykeln. Med den medföljande pakethållaren och en kortare bakskärm kan du enkelt anpassa cykeln efter dina behov och skapa din egen look! ULTRA FAT BEACH CRUISER LADY har en härlig mörk turkos färg på ramen. Den matta finishen i kombination med den bruna färgen på däcken, sadeln från Chifa och läderhandtagen, ger cykeln en skön vintagekänsla. Cykeln har bl a 4 tums däck, 7 växlar (Shimano) och ett batteri från Samsung på hela 48V.

ULTRA FAT BEACH CRUISER BLUE

Wafabikes ULTRA FAT BEACH CRUISER BLUE är den ultimata all around-cykeln. Med den medföljande pakethållaren och en kortare bakskärm kan du enkelt anpassa cykeln efter dina behov och skapa din egen look! ULTRA FAT BEACH CRUISER BLUE har en härlig djupblå färg på ramen. Cykeln finns även i grön färg, se separat artikel med namnet ULTRA FAT BEACH CRUISER GREEN.

ULTRA FAT BEACH CRUISER GREEN

Wafabikes ULTRA FAT BEACH CRUISER GREEN är den ultimata all around-cykeln. Med den medföljande pakethållaren och en kortare bakskärm kan du enkelt anpassa cykeln efter dina behov och skapa din egen look! ULTRA FAT BEACH CRUISER GREEN har en härlig grön färg på ramen.

EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER NORTHERN LIGHT

Nu lanserar vi den omåttligt populära EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER i den nya färgen pärlemoblå! Denna beach cruiser kommer att smälta in fantastiskt fint med himmel och hav på sommarhalvåret. Färgen i kombination med de 4 tums feta (breda) däcken med vita däcksidor gör cykeln iögonfallande och otroligt läcker.

OLD SCHOOL LEGEND CRUISER

Den vinröda ramen och de vita fälgarna glänser otroligt härligt i solen. Wafabikes OLD SCHOOL LEGEND CRUISER är en chopper-inspirerad retro cruiser av hög klass! För en extra clean look är batteri och kablar gömda i den droppformade ”tanken”. LED-belysningen i den mc-inspirerade framlampan kan justeras mellan hel- och halvljus mha en knapp på styret. De svarta 26*4 tums däcken är av märket Kenda. En kort fram- och bakskärm ingår i priset. Finns även pakethållare att köpa till.

EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER VENOM

Föreställ dig att du glider fram längs landsvägen, på skogsstigen eller strandpromenaden på din EPIC FREEDOM FATBIKE CRUISER. Oavsett var, så är frihetskänslan näst intill obeskrivbar. Den känsliga Torque-sensorn känner av hur mycket assistans du behöver när du trampar, ju mer du tar i ju mer effekt levererar den. Med den breda sadeln från Knus och det höga highbar-styret är detta den absolut bekvämaste av alla Wafabikes.

Pin It on Pinterest